معاون اقتصادی رییس جمهوری گفت: امروز فعالان اقتصادی و کارآفرینان بسیجی در جنگ اقتصادی مدافعان کشور هستند و از این حیث کارها و فعالیت های آنها برای کشور بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش کافه اقتصاد به نقل از ایرنا ، محسن رضایی روز پنجشنبه در نشست شورای گفت وگوی دولت با بخش اقتصادی که با حضور استاندار هرمزگان در بندرعباس برگزار شد،افزود:بسیجی ها، رزمندگان و مدافعان کشور در جنگ بزرگ اقتصادی پیشران جهش بزرگ اقتصادی محسوب می شوند.

وی ادامه داد: دولت توجه جدی به تقویت کارآفرینان و فعالان اقتصادی دارد چرا که این توجه برای مردم آسایش به همراه دارد و عقب ماندگی تاریخی ایران را در بحث اقتصاد رفع می کند و باعث می شود ایران اسلامی جایگاه واقعی خود را در اقتصاد بین الملل به دست بیاورد البته یک سری از مشکلات فعالان اقتصادی مربوط به اصلاح آیین نامه ها است و ما مطالب را یادداشت کردیم و بر اساس قانون آنها را دنبال خواهیم کرد.

معاون اقتصادی رییس جمهوری اظهار داشت: دشمنان از ابتدای انقلاب تلاش کرده اند تا با زور یا تحریم جلوی پیشرفت ایران نوظهور را در منطقه بگیرند و مانع شکل گیری یک ایران قدرتمند و پیشرفته شوند و برای این امر جنگ ها و ترور ها و موانعی درست کرده اند امادر ۴۰ سال گذشته ملت ایران انصافا کارنامه بسیار خوبی از خود بر جای گذاشته است و با دست خالی امنیت و اقتدار را در کشور شکل داد و امروز نیز آماده یک جهش بزرگ اقتصادی است.

رضایی تصریح کرد:امروز فرصت خوبی در کشور وجود دارد ما از نظام قدرتمند، رهبری فرزانه، ملتی بزرگ و بسیج ملی برخوردار هستیم و نیاز داریم با یک عزم و اراده ملی امور را پیش ببریم که البته این امر باید از دولت و دولتی ها شروع شود و همه قوا باید دست به دست هم دهند تا خیزش و جهاد آرمانی صورت گیرد.

وی درخصوص استان هرمزگان نیز بیان داشت: برای توسعه استان هرمزگان نیاز به یک طرح و برنامه داریم که نیاز است با تلاش استاندار و همه فعالان اقتصادی طرح توسعه استان تدوین شود هر چند که این طرح قبلا هم وجود داشته است اما نیاز به بازنگری در طرح گذشته و تمرکز بخشی به آن است و تمام بخش ها در استان هرمزگان باید در طرح توسعه دیده شود و به صادرات در حوزه ملی و استانی نیز نگاه ویژه ای وجود داشته باشد.

معاون اقتصادی رییس جمهوری که امروز از مجتمع بندری شهید، گمرک و کالاهای اموال تملیکی بازدید داشت،یاد آورشد: بخشی از تورم کشور مربوط به حمل و نقل کالاهای ها هست و تاخیر در ترخیص حدودا یک درصد به قیمت تمام شده محصول افزایش می دهد که باید در این امر هم سرعت کار بالا رود.

  • منبع خبر : ایرنا