رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ­در نشست امروز مقرر شد کارگروه مشترکی با مرکز پژوهش‌های مجلس، بانک مرکزی و بانک‌های قرض الحسنه شکل بگیرد که یک فصل مشخص برای قرض الحسنه خواهد داشت.

محمدرضا پور ابراهیمی داورانی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز این کمیسیون گفت: بررسی عملکرد و اقدامات بانک‌های قرض الحسنه و راهکار‌های ارتقاء جایگاه قرض الحسنه در نظام بانکی کشور دستور کار امروز کمیسیون اقتصادی مجلس بود و مدیران عامل بانک‌های قرض الحسنه رسالت و مهر ایران نیز در جلسه حضور داشتند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه مدیران عامل بانک‌های مذکور گزارشی از منابع و مصارفشان ارائه کردند، افزود: خوشبختانه این بانک‌ها اقدامات خوبی انجام دادند. حال با توجه به اینکه گسترش بانک‌های قرض‌الحسنه از ماموریت‌های کمیسیون اقتصادی محسوب می‌شود، تلاش کردیم با آسیب شناسی روند گذشته، عملکرد بهتری را برای آینده آن‌ها به تصویر بکشیم. البته در این نشست مشکلات و چالش‌های آن‌ها نیز مطرح و بررسی شد و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز پژوهش‌های قم، بانک مرکزی و اعضای کمیسیون نیز مطالب خودشان را مطرح کردند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین گفت: با توجه به استقبال مردم از این بانک‌ها که هم اکنون چندین میلیون نفر از خدمات آن‌ها در حوزه سپرده گذاری و تسهیلات استفاده کرده و تعداد آن‌ها نیز در حال افزایش است، پیشنهادات اصلاحی در ارتباط با کمک به تقویت جایگاه قرض الحسنه و گسترش این سنت بسیار مهم اسلامی مطرح و مقرر شد کارگروه مشترکی میان کمیسیون اقتصادی، مرکز پژوهش‌های مجلس، بانک مرکزی و بانک‌های قرض الحسنه در دو سرفصل شکل بگیرد؛ ابتدا پیشنهادات برای بودجه سال آتی و سپس پیشنهاد برای اصلاح قانون عملیات بانکداری مدنظر است که یک فصل مشخص برای عملیات قرض الحسنه خواهد داشت.

  • منبع خبر : خانه ملت